Säästö-Karit Cup 2019

Järjestyksessään 12. Säästö-Karit Cup pelattiin huhtikuun 20. päivä 7 joukkueen välisenä turnauksena. Hienojen suoritusten ja hyvän urheiluhengen vallitessa joukkueet ottivat mittaa toisistaan ja samalla turnausyleisö pääsi todistamaan pitkästä aikaa Riihimäen paikalliskamppailua Play-Teamin Senior- sekä Junior -joukkueen kohdatessa Nikkarit. Molemmissa kamppailuissa Play-Team otti voiton paikallisvastustajastaan.

Continue reading ”Säästö-Karit Cup 2019”

Uusia tuulia Play Team:in ensi kauden valmennukseen.

Play Team -80 on tehnyt valmentajasopimukset Marko Laaksosen ja Petteri Brusinin kanssa. 
Sopimus on mallia 2+2-vuotta. 

Marko Laaksonen

Marko ja Petteri vastaavat koko seuran valmennuksesta ja sen kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta seuran eri joukkueissa. 

Petteri Brusin

Lisäksi valmentajakaksikon on tarkoitus lähteä kehittämään pitkäjänteisesti seuran kilpapuolen toimintaa yhdessä pelaajien kanssa.

Lisätietoja:

General Manager 
Petri Mattila 
Play Team -80 

Joutsenlahti kylässä + ”Halliklassikko”

Play Team sai mieluisan vieraan sekä edustuksen treeneihin tammikuun puolella, että viime viikolla myös harrasteen vuorolle. Kyseinen vieras oli kiekkopiireissä suuresti arvostettu luisteluvelho Lari Joutsenlahti.

Luistelu- ja fysiikkavalmentajana useana aiempina kausina mm. Liigassa toiminut Joutsenlahti piti Play Teamin edustukselle ja harrasteelle vauhdikkaat luisteluoppitunnit ja kuulemani mukaan aivan oudot lihakset olivat kipeinä seuraavina päivinä.

Lisää aiheesta voit lukea Aamupostin tekemästä jutusta TÄÄLTÄ.

Jousenlahden omat sivut löytyvät osoitteesta http://www.larijoutsenlahti.com/

Lari Joutsenlahdelle maistui vesi kesken treenien Play Team Harrasteen kovassa vauhdissa.
Harrasteen puolella osataan kuunnella sivistyneesti mestarin ohjeistaessa.

Talviklassikko 16.02.2019

Menneenä viikonloppuna pelattiin myös toista kertaa järjestetty vuotuinen Talviklassikko harrasteen Pappojen ja Poikien välillä. Sää oli suotuisa, mutta vasta sen jälkeen kun vesisade oli sulattanut ulkojäät aiemmin viikolla, joten peli pelattiin halliolosuhteissa.

Ikä ei tule yksin, mikä näkyi pelin tasaisessa vaiheessa sukelluksenomaisena kompurointina Pappojen kapteenin toimesta ja toisen tuomarin häikäilemättömänä kotiinpäin vetämisenä. Suhmuroitu rangaistuslaukaus saatiin joillain säännöillä hyväksyttyä samaisen tuomarin toimesta ja Papat pääsivät 6-3 johtoon. Lopputulos oli 8-4 ottelussa, jossa nuoriso joutui vastustajan lisäksi pelaamaan (jälleen) myös toista tuomaria vastaan.

Syyskausi paketissaan

Ylläpidolle sapiskaa. Vuosi vaihtuu ja tiedotteet ovat olleet vähissä. Kiire? Kyllä. Anteeksiantamatonta? Kyllä. Silti:

Nöyrin anteeksipyyntö.

-Ylläpito

Sitten asiaan.

Edustuksen kausi ei ole ollut syyskaudella paras mahdollinen. 11 pelatun ottelun jälkeen Play-Team majailee sarjataulukossa sijalla 14. Voittoja ei ole tullut toivottuun tahtiin ja meno on ollut vähän tuskaista. Kevätkaudella kiriä luvassa.

Stadi-liigan joukkue on syyskaudella ollut paremmassa iskussa ja on omassa sarjataulukossaan 9 ottelun jälkeen sijalla 5. Pienellä tsempillä saavutetaan kevään aikana vielä se terävin kärki.

Myös ylivoimaisia voittoja mahtui syksyyn. Ennen Joulua Play-Team putsasi pöydän ja pesi lattiaa muilla joulukadun avajaisissa olemalla koko joulukulkueen näyttävin ”esiintyjä” pakullaan ja vaihtopenkillään. Ohessa kuvia tapahtumasta.

Kuvien siivittämänä Play-Team toivottaa kaikille faneille ja miksei kaikille muillekin erittäin hyvää tulevaa vuotta 2019 ja nähdään hallilla tulevissa kotipeleissä!

Play-Team-

Kausi 2018-2019 alkanut!

Uusi kausi on startannut jo koko seuran voimin. Sarjataulukot ja otteluohjelmat tulossa myöhemmin linkkeinä sivustolle.

Uusi kausi tuo mukanaan myös uusia pelaajia. Edustusjoukkueessa heitä on kauden alussa peräti 10. Heidät tullaan ilmiantamaan myöhemmin edustusjoukkueen omalla sivulla kuvien kera.

Edustuksen kapteenistossa on tapahtunut myös muutoksia uuden kauden pyörähtäessä käyntiin. Kapteenin virkaa toimittaa tällä kaudella Mikael Haaranen ja varakapteenin viittaa harteilleen sovittaa Lauri Ainsalo. Edellisten kausien kapteeni, Toni Korhonen tekee tilaa nuoremmille siirtyen toiseksi varakapteeniksi.

Stadiliigan kausi on myös käynnissä ja muutama uusi pelaaja löytyy heiltäkin.

Harraste pyörii myös tälläkin kaudella herrasmiessäännöillä ja hyvällä meiningillä. Harrasteen kauteen mahtuu ulkoilmaottelu, kauden päättävä turnaus ja paljon muuta.

Tulkaa katsomaan pelejä ja nauttimaan laatukiekosta kauden aikana. Hyvällä säkällä voi saada istumapaikan satunnaisiin peleihin.

– Play Team -80 –

Play Team Harrasteturnaus 2018 lopputulokset

Turnausmasennuksesta johtuen näitä tuloksia on ollut vaikea kirjoittaa tänne aiemmin. Kotijoukkueet eivät siis tässä turnauksessa juhlineet, eikä sen enempää niistä sijoituksista kerrota. Sen sijaan kultaisen suorituksen turnauksessa tarjosi Turbojugend Finland HC, onnittelut mestareille! Hopeaa turnauksessa itselleen pelasi MC Beast ja pronssin kylkeen itsensä punnersi IH-Mailaveikot/White Snakes, onnea myös heille. Play Team haluaa kiittää osallistujia, katsojia, talkooväkeä ja kaikkia muita ketä kuuluisi kiittää, mutta en juuri nyt muista: KIITOS!

Hyvää kesää, Play Team kausi alkaa taas syyskuussa 2018.