Kausi 2018-2019 alkanut!

Uusi kausi on startannut jo koko seuran voimin. Sarjataulukot ja otteluohjelmat tulossa myöhemmin linkkeinä sivustolle.

Uusi kausi tuo mukanaan myös uusia pelaajia. Edustusjoukkueessa heitä on kauden alussa peräti 10. Heidät tullaan ilmiantamaan myöhemmin edustusjoukkueen omalla sivulla kuvien kera.

Edustuksen kapteenistossa on tapahtunut myös muutoksia uuden kauden pyörähtäessä käyntiin. Kapteenin virkaa toimittaa tällä kaudella Mikael Haaranen ja varakapteenin viittaa harteilleen sovittaa Lauri Ainsalo. Edellisten kausien kapteeni, Toni Korhonen tekee tilaa nuoremmille siirtyen toiseksi varakapteeniksi.

Stadiliigan kausi on myös käynnissä ja muutama uusi pelaaja löytyy heiltäkin.

Harraste pyörii myös tälläkin kaudella herrasmiessäännöillä ja hyvällä meiningillä. Harrasteen kauteen mahtuu ulkoilmaottelu, kauden päättävä turnaus ja paljon muuta.

Tulkaa katsomaan pelejä ja nauttimaan laatukiekosta kauden aikana. Hyvällä säkällä voi saada istumapaikan satunnaisiin peleihin.

– Play Team -80 –

Play Team Harrasteturnaus 2018 lopputulokset

Turnausmasennuksesta johtuen näitä tuloksia on ollut vaikea kirjoittaa tänne aiemmin. Kotijoukkueet eivät siis tässä turnauksessa juhlineet, eikä sen enempää niistä sijoituksista kerrota. Sen sijaan kultaisen suorituksen turnauksessa tarjosi Turbojugend Finland HC, onnittelut mestareille! Hopeaa turnauksessa itselleen pelasi MC Beast ja pronssin kylkeen itsensä punnersi IH-Mailaveikot/White Snakes, onnea myös heille. Play Team haluaa kiittää osallistujia, katsojia, talkooväkeä ja kaikkia muita ketä kuuluisi kiittää, mutta en juuri nyt muista: KIITOS!

Hyvää kesää, Play Team kausi alkaa taas syyskuussa 2018.

Säästö-Karit Cup 2018 pelattu

Taistelu on nyt tauonnut Säästö-Karit Cup 2018 osalta ja mestaruuden nappasi BETI Hämeenlinnasta, hopea matkasi Renkoon Bullsien mukana ja pronssin kylkeen itsensä naarasi Play Team White. Kiitos osallistuneille joukkueille, kannustusjoukoille ja talkoolaisille hienosta tapahtumasta ja onnittelut voittajille.

Ensi viikonloppuna samaisella areenalla tarjolla lähes yhtä kovatasoista kiekkoa Play Teamin järjestämän Harrasteturnauksen muodossa. Turnaus alkaa lauantaina 28.04.2018 klo 0900 ja finaaliottelu pelataan aikataulun mukaisesti alkaen klo 2035. Otteluohjelma kokonaisuudessaan www.playteam.fi -etusivulla 24.04.2018 asti, linkki tulospalveluun tulossa myöhemmin . Tule siis viettämään hieno keväinen turnauspäivä Riihimäen vanhalle jäähallille, tervetuloa!

 

 

Kevään isoja tapahtumia!

Kevät koittaa ja mikäs muu se onkaan niin kiekkoilijan kuin kiekkofaninkin parasta aikaa. Tulevia suurtapahtumia kevään aikana Riihimäen jäähallissa:

21.04.2018 Säästö-Karit Cup 2018

28.04.2018 Play team Harrasteturnaus 2018


Ei muuta kuin merkintää kalenteriin ja jännittämään tulevia koitoksia hallille tapahtumapäivinä.

Stadiliigaa jäähallilla 03.11.2017

 

Hyvät erinomaisen jääkiekon ystävät ja miksei muutkin. Stadiliigan ottelu Play Teamin ja GrIFK GG jun:n välillä alkaa tänään Riihimäen vanhemmassa jäähallissa klo 2100. Tule kannustamaan omat pojat voittoon ja sitä kautta voi lähteä vaikka voitolla yöhön. Tervetuloa!

Edustusjoukkueen otteluohjelma pääsivulla!

Edustusjoukkueen otteluohjelma ja siihen päivittyvät tulokset on nyt lisätty helposti tarkasteltavaksi etusivulle. Ottelun tulosta klikkaamalla saat auki viralliset tilastot jääkiekkoliiton tulospalvelusta.

Play Team on ollut alkukaudesta pääasiassa hyvässä vireessä. Viidestä ensimmäisestä ottelusta yhtä rökälemäistä vierastappiota lukuun ottamatta voittojen tiellä ollaan edetty. Kahdeksalla kerätyllä sarjapisteellä ansaitaan tällä hetkellä sarjataulukon sija numero 4.

Joukkueen paras pistemies viidessä ensimmäisessä ottelussa on ollut Toni Korhonen tehoin 6+10.

Seuraava ottelu pelataan Riihimäen Jäähallissa 10.11.2017 klo 21:00. Vastaansa isännät saavat Wolf Team:n.

Tule kannustamaan Play Team voittoon!

Harrastejoukkueen jäävuoroihin päivitystä

Kausi on startannut harrasteessa iloisissa merkeissä niin osallistujamäärällisesti kuin pelillisestikin. Lisää suffelia tuo uusien neuvotteluiden tulos, kun torstain jäävuoro on siirtynyt alkamaan jo klo 21.15. Tämä on pysyvä muutos, joten torstaisin kaikki osalliset ajoissa hallille.

-Ylläpito