Kausi 2020-2021

Se oli tässä.

No ehtihän se alkaa. Ja odotettiin alkavaksi uudestaan. Mutta ei. Paljon ei riittänyt kerrottavaa. Jos ehkä ensi vuonna sitten.

Jos hommat alkavat normalisoitua tässä piakkoin niin kesällä seuralla taas alkavat pyöriä kesätreenit mm. kuntoilun, pesäpallon ja lentopallon voimin. Aikojakin koitetaan päivitellä tänne sivuille jos niitä pystytään toteuttamaan.

Ensi kauden lätkästarttia toivomme alkavaksi normaalisti elo-syyskuussa. Ja toivoen, että saadaan vietyä se kunnialla loppuun, ilman katkoja ja keskeytyksiä sun muuta.

Play Team kiittää kaikesta huolimatta kaikkia kaudesta ja toivottaa hyvää kesätreenikautta kaikille. Syssymmällä sitten.

PT-80

Kausi paketissa

Lyhyesti ja ytimekkäästi kausi 2019-2020 oli seuran osalta tässä, kaikki tietävät miksi. Toivottavasti hommat pyörii taas syksyllä normaalisti.

Siihen asti, pysykää terveinä ja välttäkää turhia ihmiskontakteja.

✌🏼

Play-Team -80

Jouluklassikko 2019: Seniors vs Juniors

Vuosittainen jouluklassikko PT-80 papat vs pojat oteltiin perjantaina 20.12. Riihimäen vanhassa jäähallissa. Vuosien saatossa ottelu on ollut aina vaan tasaisempi pappojen ennakkohuuteluista huolimatta.

Ennakkopuheet oli Senioreilla kovat, mutta puheet ei tällä kertaa auttaneet voittoon asti.

Tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta sillä loppulukemiin 2-3 rl. päättynyt ottelu oli huippujännittävä loppuun saakka. Tällä kertaa aiempina vuosina pelin kulkua omilla mielivailtaisilla toimillaan useasti muuttanut, kentällä haahuillut amatöörituomari oli siirretty sivuun.

Voitokas Junorijoukkue Jouluklassikosta 2019

Tasaisen ja laadukkaan kiekko-ottelun ratkaisua jouduttiin hakemaan rankkarikisasta asti. Ratkaisevan rankkarin ampui toisella kierroksella Juniorien kapteeni Teppo ”Sali” Salonen. Salonen oli ainoa onnistuja 6 vetoa käsittäneessä rangaistuslaukauskilpailussa. Käsittämätön veto yläkulmaan tulee jäämään urheiluhistoriaan. Näin hän kommentoi maaliaan itse:

”Huomasin siniviivalla, että maila käsissäni on liian pitkä. Tajusin, ettei se ollut omani.”

-Teppo Salonen

Play Team kiittää joukkueita, yleisöä ja faneja niin tästä ottelusta kuin koko syyskaudesta. Nyt kun haasteet vaarallisen internetin kanssa on selätetty verkkosivujen kanssa, koitetaan päivittää tänne myös virallisten pelien osalta tuloksia ja sarjatilanteita.

Hyvää joulua ja onnea vuoteen 2020 kaikille! 🎅🏼🎆🎇

Säästö-Karit Cup 2019

Järjestyksessään 12. Säästö-Karit Cup pelattiin huhtikuun 20. päivä 7 joukkueen välisenä turnauksena. Hienojen suoritusten ja hyvän urheiluhengen vallitessa joukkueet ottivat mittaa toisistaan ja samalla turnausyleisö pääsi todistamaan pitkästä aikaa Riihimäen paikalliskamppailua Play-Teamin Senior- sekä Junior -joukkueen kohdatessa Nikkarit. Molemmissa kamppailuissa Play-Team otti voiton paikallisvastustajastaan.

Continue reading ”Säästö-Karit Cup 2019”

Uusia tuulia Play Team:in ensi kauden valmennukseen.

Play Team -80 on tehnyt valmentajasopimukset Marko Laaksosen ja Petteri Brusinin kanssa. 
Sopimus on mallia 2+2-vuotta. 

Marko Laaksonen

Marko ja Petteri vastaavat koko seuran valmennuksesta ja sen kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta seuran eri joukkueissa. 

Petteri Brusin

Lisäksi valmentajakaksikon on tarkoitus lähteä kehittämään pitkäjänteisesti seuran kilpapuolen toimintaa yhdessä pelaajien kanssa.

Lisätietoja:

General Manager 
Petri Mattila 
Play Team -80 

Joutsenlahti kylässä + ”Halliklassikko”

Play Team sai mieluisan vieraan sekä edustuksen treeneihin tammikuun puolella, että viime viikolla myös harrasteen vuorolle. Kyseinen vieras oli kiekkopiireissä suuresti arvostettu luisteluvelho Lari Joutsenlahti.

Luistelu- ja fysiikkavalmentajana useana aiempina kausina mm. Liigassa toiminut Joutsenlahti piti Play Teamin edustukselle ja harrasteelle vauhdikkaat luisteluoppitunnit ja kuulemani mukaan aivan oudot lihakset olivat kipeinä seuraavina päivinä.

Lisää aiheesta voit lukea Aamupostin tekemästä jutusta TÄÄLTÄ.

Jousenlahden omat sivut löytyvät osoitteesta http://www.larijoutsenlahti.com/

Lari Joutsenlahdelle maistui vesi kesken treenien Play Team Harrasteen kovassa vauhdissa.
Harrasteen puolella osataan kuunnella sivistyneesti mestarin ohjeistaessa.

Talviklassikko 16.02.2019

Menneenä viikonloppuna pelattiin myös toista kertaa järjestetty vuotuinen Talviklassikko harrasteen Pappojen ja Poikien välillä. Sää oli suotuisa, mutta vasta sen jälkeen kun vesisade oli sulattanut ulkojäät aiemmin viikolla, joten peli pelattiin halliolosuhteissa.

Ikä ei tule yksin, mikä näkyi pelin tasaisessa vaiheessa sukelluksenomaisena kompurointina Pappojen kapteenin toimesta ja toisen tuomarin häikäilemättömänä kotiinpäin vetämisenä. Suhmuroitu rangaistuslaukaus saatiin joillain säännöillä hyväksyttyä samaisen tuomarin toimesta ja Papat pääsivät 6-3 johtoon. Lopputulos oli 8-4 ottelussa, jossa nuoriso joutui vastustajan lisäksi pelaamaan (jälleen) myös toista tuomaria vastaan.

Syyskausi paketissaan

Ylläpidolle sapiskaa. Vuosi vaihtuu ja tiedotteet ovat olleet vähissä. Kiire? Kyllä. Anteeksiantamatonta? Kyllä. Silti:

Nöyrin anteeksipyyntö.

-Ylläpito

Sitten asiaan.

Edustuksen kausi ei ole ollut syyskaudella paras mahdollinen. 11 pelatun ottelun jälkeen Play-Team majailee sarjataulukossa sijalla 14. Voittoja ei ole tullut toivottuun tahtiin ja meno on ollut vähän tuskaista. Kevätkaudella kiriä luvassa.

Stadi-liigan joukkue on syyskaudella ollut paremmassa iskussa ja on omassa sarjataulukossaan 9 ottelun jälkeen sijalla 5. Pienellä tsempillä saavutetaan kevään aikana vielä se terävin kärki.

Myös ylivoimaisia voittoja mahtui syksyyn. Ennen Joulua Play-Team putsasi pöydän ja pesi lattiaa muilla joulukadun avajaisissa olemalla koko joulukulkueen näyttävin ”esiintyjä” pakullaan ja vaihtopenkillään. Ohessa kuvia tapahtumasta.

Kuvien siivittämänä Play-Team toivottaa kaikille faneille ja miksei kaikille muillekin erittäin hyvää tulevaa vuotta 2019 ja nähdään hallilla tulevissa kotipeleissä!

Play-Team-