Harraste

Play Teamin harrastejoukkue on tarkoitettu kaikille jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneille. Harrastejoukkueeseen voit tulla esimerkiksi kokeilemaan miltä tuntuu pelata varusteet päällä kaukalossa. Taso sopii erinomaisesti aloittelijoille ja pelaajille, jotka haluavat ottaa hieman iisimmin. Joukossamme pelaa monia vasta ulkojäiltä kaukaloon siirtyneitä pelaajia ja monia, joilla on esimerkiksi vamma, joka estää täydellä kontaktilla pelaamisen. Ainoa vaatimus on, että sinulla löytyy 15 vuotta ikää ja jääkiekkovarusteet. Ikähaitari pelaajilla on muuten ollut tähän mennessä 15-­57 vuotta!

Mikäli jossain välissä koet, että vauhtisi riittää kovemalla tasolla, niin voit mennä samalla kausimaksulla kokeilemaan pelaamista edustusjoukkueen treeneihin. Pelailemme keskenämme omaksi iloksemme kaksi kertaa viikossa Riihimäen jäähallilla.

Harrastejoukkueessa noudatetaan herrasmiessääntöjä, eli ei taklata ja kunnioitetaan muita viimeiseen asti. Mikäli sinulla on vähänkin kiinostusta kokeilla tai jatkaa jääkiekkoa rennolla otteella niin ota yhteys:

janne.paajanen(at)playteam.fi // 041 317 7568 Janne