Haluatko liittyä seuraan?

Play Team -80 on Riihimäen perinteikkäin jääkiekkoseura ja tarjoaa mahtavat harrastusmahdollisuudet kaikentasoisille kiekkoilusta kiinnostuneille. Olet sitten uusi tai entinen tähtipelaaja tai vaikka vasta-alkaja, meidän mahtavaan porukkaan olet lämpimästi tervetullut ja oikea sarjataso löytyy varmasti.

III-divisioona (Play Team -80 edustusjoukkue), Hämeenlinnan harrastesarja (PT-80 Red) ja Helsinki Ultra Light (PT-80 Black) ovat ensi kauden sarjamme, joissa joukkueemme ovat mukana. Monipuolisen tarjonnan ansiosta kehittyminen ei sekään muodostu ongelmaksi, vaan siirto isompiin ympyröihin on mahdollista kätevästi seuran sisällä. Edustuksen valmennuksesta vastaa Marko Laaksonen.

Kiekkokausi 2022-2023 alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja kuntopohja kauteen luodaan kesän aikana. Play Team tarjoaa myös mahdollisuuden kiekon ulkopuoliseen harrastamiseen mm. ohjattujen kuntoharjoitusten, beach volleyn ja pesäpallon muodossa. Pesäpalloa pelataan Peltosaaren kentällä keskiviikkoisin klo 1900-2030 ja beach volleyt pallotellaan perjantaisin keskuskentän hiekoilla klo 1730-1930 toinen vuoro sunnuntaisin klo 1800-2000.

Mikäli kiinnostus kiekkoharrastukseen heräsi tai olet jo pidempään etsinyt mukavaa ympäristöä kiekkoiluun, vastauksesi on tässä. Älä jää paitsioon vaan ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Edustusjoukkue & PT-80 Red: Petri Mattila petri.mattila(at)playteam.fi

PT-80 Black: Janne Paajanen janne.paajanen(at)playteam.fi

– PT-80 –