Kausi 2022-2023 starttailee

Kesäkausi alkaa olla lopuillaan ja äärimmäisen kesäharjoittelun päätteeksi Play Teamin pelaajakunta alkaa kaivaa luistimiaan ja muita varusteitaan häkkivarastoistaan ja autotalleistaan.

Tällä viikolla alkavat seuran jäävuorot rullata. Kilpapuoli harjoittelee vanhassa hallissa tutusti ma, ke ja pe klo 21 alkaen kun harrasteen vuorot osuvat vanhaan halliin tiistaille klo 2130 ja JJ Areenalle torstaille klo 2115.

Jos olet aikonut aloittaa kiekkoharrastuksen tänä syksynä vanhojen aikojen verestämiseksi tai olet uusi tuleva tähtipelaaja harraste tai kilpatasolle, ole yhteydessä seuran GM Petri Mattilaan. Parhaassa seurassa mukavien tyyppien kanssa harrastaminen palkitsee.

Pesäpallo jatkuu vielä kelien salliessa keskiviikkoisin Peltosaaren Pesiskentällä klo 1930. Mukaan saa tulla pelaamaan myös seuran ulkopuolelta kokemaan kansallispelin hienouksia.

BeachVolley myös jatkuu tuttuina ajankohtina perjantaisin klo 1730 ja sunnuntaisin 18 alkaen Riihimäen keskuskentällä. Samaisella areenalla, lauantaina 20.8. beach kauden huipennuksena pelataan PlayTeam Beach -turnaus klo 16 alkaen. Sopivaa säätä toivotaan.

– PT80 –