OTTELURAPORTIT: Edustuksen otteet vaihtelevia

Muutama ottelu ollaan taas edellisen uutiskatsauksen jälkeen ehditty kamppailla. Näistä lisää ohessa.

13.10.2016 vastaan asettui vierasottelussa OKK. Pelistä ei juuri jälkipolville riittänyt kerrottavaa OKK:n oltua tyly isäntä ja viemällä ottelun rumasti 9-2. Onneksi kasvojenpesun mahdollisuus tuli Play Teamille nopeasti, sillä heti seuraavana iltana oli edessä kotiottelu Näätiä vastaan.

14.10.2016 Raikas, syksyinen perjantai-ilta, pelipaikkana Riihimäen jäähalli ja vastaan asettui siis Näädät. Ja mikä trilleri siitä muodostuikaan. Ottelu vaikutti jo ratkenneelta ennen pelin päättymistä kotijoukkueen eduksi. Kuitenkin ajassa 59:00 vierasjoukkue kampesi väkisin tasoihin. Musertumisen ja voivottelun sijaan kotijoukkue laittoi lähes ennennäkemättömän voitontahto-vaihteen silmään ja pusersi väkisin 6-5 voittomaalin Näätien verkkoon ajassa 59:41. Vilpittömän iloisia ja riemukkaita ilmeitä oli nähtävissä pelin jälkeen pukukoppikäytävällä.

19.10.2016 Oli jälleen vierasottelun vuoro ja vastustajana A-Rangers. Vaihtelevat otteet olivat edelleen läsnä joukkueen tekemisessä ja lopputuloksena niukka 6-5 tappio. 

Seuraava kotiottelu 28.10.2016 Riihimäen jäähallilla klo 21 alkaen ja vastassa Storm. Tervetuloa kannustamaan!