KOMTEK Harrasteturnaus 2019

Play Team Harrasteturnaus sai uuden nimen tälle vuodelle Komtek Oy:n yhteistyösopimuksen myötä. Turnaus pelattiin Riihimäen vanhassa jäähallissa 27.04.2019. Suuren urheilujuhlan tuntua oli ilmassa ja odotukset korkealla kotijoukkueiden edellisvuoden turnauksen sukelluksen jälkeen. Yhtään huonommin ei juuri voisi mennä.

Play Team lähti turnaukseen kahden joukkueen voimien, Red ja White. Joukkueita turnauksessa oli yhteensä mukana 8 ja ne oli jaettu kahteen alkulohkoon. Red oli omassa lohkossaan 2. ja White sijalla 3.

White pelasi alemman välierän voitokkaasti, mutta hävisi sijoitusottelunsa Jämsänkosken Ilvekselle 3-2 jääden lopputuloksissa sijalle 6.

Red sen sijaan lohkosijoituksensa myötä selvitti tiensä ylempään välierään, jossa vastaan asettui Itä-Helsingin Mailaveikot 2. Tauluun tuli tylysti 6-0 ja pronssiottelu odotti.

Pronssiottelussa meno oli hillitympää, mutta yhtä tuloksetonta. Turbojugend Finland HC nollasi Redin 3-0 ja vei pronssin kotijoukkueen nenän edestä.

Finaalissa kohtasivat tänä vuonna siis Itä-Helsingin mailaveikot 2 sekä Lopen Lätkä. Helsinkiläiset olivat finaalissa vahvempia maalein 3-2 ja veivät turnauksen nimiinsä.

Komtek Harrasteturnauksen mestari vuonna 2019: Itä-Helsingin Mailaveikot 2.

Turnaussivustolla voit käydä tarkastelemassa tuloksia ja tilastoja turnauksesta. Play Team kiittää turnaukseen osallistuneita joukkueita, kannustusjoukkoja, talkoolaisia ja muita osallisia hienosta turnauksesta.