Joutsenlahti kylässä + ”Halliklassikko”

Play Team sai mieluisan vieraan sekä edustuksen treeneihin tammikuun puolella, että viime viikolla myös harrasteen vuorolle. Kyseinen vieras oli kiekkopiireissä suuresti arvostettu luisteluvelho Lari Joutsenlahti.

Luistelu- ja fysiikkavalmentajana useana aiempina kausina mm. Liigassa toiminut Joutsenlahti piti Play Teamin edustukselle ja harrasteelle vauhdikkaat luisteluoppitunnit ja kuulemani mukaan aivan oudot lihakset olivat kipeinä seuraavina päivinä.

Lisää aiheesta voit lukea Aamupostin tekemästä jutusta TÄÄLTÄ.

Jousenlahden omat sivut löytyvät osoitteesta http://www.larijoutsenlahti.com/

Lari Joutsenlahdelle maistui vesi kesken treenien Play Team Harrasteen kovassa vauhdissa.
Harrasteen puolella osataan kuunnella sivistyneesti mestarin ohjeistaessa.

Talviklassikko 16.02.2019

Menneenä viikonloppuna pelattiin myös toista kertaa järjestetty vuotuinen Talviklassikko harrasteen Pappojen ja Poikien välillä. Sää oli suotuisa, mutta vasta sen jälkeen kun vesisade oli sulattanut ulkojäät aiemmin viikolla, joten peli pelattiin halliolosuhteissa.

Ikä ei tule yksin, mikä näkyi pelin tasaisessa vaiheessa sukelluksenomaisena kompurointina Pappojen kapteenin toimesta ja toisen tuomarin häikäilemättömänä kotiinpäin vetämisenä. Suhmuroitu rangaistuslaukaus saatiin joillain säännöillä hyväksyttyä samaisen tuomarin toimesta ja Papat pääsivät 6-3 johtoon. Lopputulos oli 8-4 ottelussa, jossa nuoriso joutui vastustajan lisäksi pelaamaan (jälleen) myös toista tuomaria vastaan.