Jouluklassikko 2019: Seniors vs Juniors

Vuosittainen jouluklassikko PT-80 papat vs pojat oteltiin perjantaina 20.12. Riihimäen vanhassa jäähallissa. Vuosien saatossa ottelu on ollut aina vaan tasaisempi pappojen ennakkohuuteluista huolimatta.

Ennakkopuheet oli Senioreilla kovat, mutta puheet ei tällä kertaa auttaneet voittoon asti.

Tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta sillä loppulukemiin 2-3 rl. päättynyt ottelu oli huippujännittävä loppuun saakka. Tällä kertaa aiempina vuosina pelin kulkua omilla mielivailtaisilla toimillaan useasti muuttanut, kentällä haahuillut amatöörituomari oli siirretty sivuun.

Voitokas Junorijoukkue Jouluklassikosta 2019

Tasaisen ja laadukkaan kiekko-ottelun ratkaisua jouduttiin hakemaan rankkarikisasta asti. Ratkaisevan rankkarin ampui toisella kierroksella Juniorien kapteeni Teppo ”Sali” Salonen. Salonen oli ainoa onnistuja 6 vetoa käsittäneessä rangaistuslaukauskilpailussa. Käsittämätön veto yläkulmaan tulee jäämään urheiluhistoriaan. Näin hän kommentoi maaliaan itse:

”Huomasin siniviivalla, että maila käsissäni on liian pitkä. Tajusin, ettei se ollut omani.”

-Teppo Salonen

Play Team kiittää joukkueita, yleisöä ja faneja niin tästä ottelusta kuin koko syyskaudesta. Nyt kun haasteet vaarallisen internetin kanssa on selätetty verkkosivujen kanssa, koitetaan päivittää tänne myös virallisten pelien osalta tuloksia ja sarjatilanteita.

Hyvää joulua ja onnea vuoteen 2020 kaikille! 🎅🏼🎆🎇